Kamis, 26 November 2015

Remedy homeopati Untuk Jangkitan Yis - Ini Benar-benar Berfungsi

Remedy homeopati Untuk Jangkitan Yis - Ini Benar-benar Berfungsi

Apabila anda mencari Remedy homeopati untuk Jangkitan Yis anda tidak lama lagi akan mendapati bahawa terdapat banyak ubat-ubat yang berbeza.

Jangkitan yis boleh berlaku di mana-mana bahagian badan. Tetapi, kawasan lembap panas badan adalah tempat yang paling mungkin untuk mendapatkan satu. A suhu panas dan kelembapan kedua-duanya membantu kulat ini membiak dan berkembang.

Apabila sesuatu yang mengganggu keseimbangan bakteria baik dan buruk maka penumbuhan yg terlalu cepat yis cepat boleh berlaku. Faktor-faktor yang terlibat dalam mengganggu keseimbangan badan adalah perkara-perkara seperti.

Mengambil antibiotik untuk jangkitan lain, seperti jangkitan saluran kencing atau jangkitan sinus.
Makan makanan yang tinggi gula kandungan ini boleh gula yang juga
tekanan
Perubahan dalam tahap hormon di dalam badan. Perkara seperti mengambil pil kawalan kelahiran, atau mempunyai tempoh anda
Mempunyai keadaan asas yang memberi kesan kepada sistem imun anda.
Mempunyai Diabetes
Mengadakan hubungan dengan seseorang yang sudah mempunyai yis (candida) jangkitan. Walaupun jangkitan yis tidak dianggap sebagai penyakit kelamin, penumbuhan yg terlalu cepat candida boleh dipindahkan melalui hubungan seksual.
Kini, Remedy homeopati Untuk Jangkitan Yis adalah sesuatu yang semua orang dengan jangkitan candida harus melihat ke dalam. Jangkitan ini akan memberi kesan kepada kebanyakan orang dan biasanya akan kembali lebih daripada sekali. Jadi mempunyai satu cara untuk menyerang jangkitan pada anda sendiri akan menjimatkan banyak masa dan wang. Tetapi, perkara ini adalah bahawa apabila anda sedang mencari ubat homeopati anda akan hampir sentiasa mengetahui rahsia untuk menjaga diri anda yis percuma untuk memulakan. Ini akan membuat apa-apa penawar jangkitan yis yang tidak perlu pada masa hadapan.

Salah satu ubat homeopati adalah cuka cider. Apabila anda memohon cuka cider ke kawasan badan, terjejas oleh jangkitan candida, tiga hingga empat kali sehari anda benar-benar akan membunuh bakteria yang menyebabkan jangkitan. Sesuatu yang begitu mudah, tetapi ia akan memberikan kelegaan serta-merta!

Cuka putih dicampur dengan air untuk jangkitan faraj adalah ubat lain. Minyak Tea Tree disapu pada kawasan yang terjejas beberapa kali sehari juga akan membunuh candida dan menyembuhkan jangkitan anda.

Salah satu ubat yang besar adalah untuk menonton diet anda dan menghadkan pengambilan gula anda. Yis suka gula dan akan memberi makan jauh daripada itu dan berkembang maju. Ini adalah satu faktor yang besar dalam jangkitan yis lisan, atau seriawan.

Mengekalkan kawasan yang kering dan bersih juga langkah-langkah yang perlu diambil apabila memulakan ubat homeopati untuk jangkitan yis. Mengubahsuai diet anda, minum banyak air dan mendapat tidur yang cukup adalah semua perubahan gaya hidup yang akan membantu anda mengekalkan keseimbangan dalaman badan anda sihat dan 'yis percuma'!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar